Pravila privatnosti

O pravlima privatnosti

Ova pravila o privatnosti (“pravila”) objašnjavaju kako Montre d.o.o.
Ratarska 75A, 10 000 Zagreb, OIB: 73380836627prikuplja, koristi i upravlja vašim osobnim podacima koji se nalaze na web stranici i koji su Montre d.o.o. dostupni korištenjem web stranice https://montre.hr/

Montre d.o.o. je posvećena zaštiti i poštivanju vaše privatnosti. Pročitajte ovo pravila pažljivo kako biste razumjeli zašto i kako prikupljamo vaše osobne podatke te kako će se oni koristiti. U pogledu osobnih podataka koje prikupljamo, Montre d.o.o.  je “voditelj obrade”, odnosno onaj koji određuje potrebe za koje i sredstva kojima se osobni podaci obrađuju.

Montre d.o.o. kao pružatelj usluga web stranice https://montre.hr/ zauzima se za zaštitu privatnosti i osobnih podataka.

Ako nas želite kontaktirati u vezi ovih pravila ili u vezi vaših osobnih podataka, molimo vas da koristite sljedeće kontakt podatke:

Montre d.o.o.
Ratarska 75A, 10000 Zagreb
Trgovački sud u Zagrebu
OIB: 73380836627

Služenika za zaštitu podataka možete dobiti putem montre@montre.hr

Kako i kada prikupljamo vaše osobne podatke?

Montre d.o.o. osobne podatke prikuplja u marketinške svrhe, i poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Iz tih razloga, Montre d.o.o. ima sveobuhvatan program privatnosti osmišljen za poštivanje i zaštitu prava na privatnost podataka, analize i provedbe projekta, marketinga te drugih vrsta tehničke podrške.

Prema vašim osobnim podacima odnosimo se kao prema povjerljivim podacima, a pravilno ih štiti Montre d.o.o. i/ili naši pouzdani partneri.

Koliko dugo će Montre d.o.o. zadržati vaše osobne podatke?

Montre d.o.o. neće zadržati vaše osobne podatke dulje od razdoblja za koje su podaci potrebni kako bi se ispunila svrha njihovog korištenja.

Za što ćemo koristiti vaše podatke?

Možemo koristiti vaše osobne podatke na nekoliko različitih načina, uglavnom za obavljanje naših ugovornih i drugih obveza prema vama, ali ponekad i za poboljšanje vašeg iskustva korištenja web stranice, direktni marketing i sigurnosnih razloga.

Stupanja na snagu te promjene pravila o privatnosti

Ova Pravila stupaju na snagu objavom na Internet stranici.

Montre d.o.o. zadržava pravo izmjene i dopune Pravila privatnosti te će isti biti objavljeni na web stranici.