Ambasadori

Seiko je više od pola stoljeća na čelu sportskih međunarodnih događanja u svijetu, uključujući šest Olimpijskih igara, svjetska nogometna prvenstva i svjetska prvenstva u atletici koje  podržava i danas.

Danas, naša posvećenost sportu je šira nego ikada, što se vidi u podržavanju svjetskog top tenisača, Novaka Đokovića.

Novak Đoković, srpski je tenisač, jedan od najboljih tenisača današnjice. Od 4. srpnja 2011. nalazi se na 1. mjestu ATP ljestvice.

Novak je počeo trenirati već u četvrtoj godini, a svoj premijerni nastup na ATP turnirima imao je u hrvatskom Umagu, 19. srpnja 2004., a svoju prvu pobjedu na ATP turniru ostvario je u Bukureštu iste godine. Već sljedeće godine po prvi puta nastupa i na jednom Grand Slam turniru.

Prvu pobjedu nad Top 10 igračem zabilježio je u studenom 2005. na turniru iz Masters serije u Parizu, kada je u meču drugog kola bio uspješniji od Argentinca Mariana Puerte. Đoković je osvojio 9 Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji, Australian Open (5), Wimbledon (3) i US Open (1). Četiri puta je osvajao završni turnir i 24 puta bio pobjednik turnira iz ATP Masters serije. Bio je članom srpske teniske reprezentacije prilikom osvajanja Davis Cupa 2010. godine. Imenovan je za najboljeg svjetskog sportaša 2011. i 2015. godine.

Kao njegov partner, Seiko mu žarko želi pomoći oko pobjede Wimbledona ili bilo kojeg drugog turnira, ali ne može. Ono što Seiko može učiniti je da mu pomogne upravljati vremenom u svakom aspektu Novakovog života, od naše imenovanja Seiko ambasadorom početkom 2014. godine. Od tada, za Novaka stvaramo satove koji savršeno odgovaraju njegovim potrebama dok trenira ili se opušta ili putuje. Novak ima gust raspored putovanja. Novak, kako bi ispunjavao svoje teniske obveze, bi morao podešavati vremensku zonu odprilike 60 puta godišnje.

Noseći Seiko Astron, on se ne mora brinuti o tome. Jednim pritiskom gumba Seiko Astron prilagođava se lokalnom vremenu bez obzira gdje se u svijetu Novak nalazi. Kada su Seiko i Novak raspravljali koji bi poseban sat Novak htio u svom ormaru, Astron je bio njegov izbor. Danas smo, kao Seiko kompanija, ponosni što smo prilagodili sat posebno za Novaka.

To je Astron GPS Solarni sat koji ima funkciju kronografa i nosi potpis Novaka Đokovića na poleđini sata. Ponuđen je javnosti kao limitirana serija od 2500 komada.

Želimo Novaku svu sreću i uspjeh, na terenu i izvan njega. Nadamo se da će mu svaka nova godina biti bolja od prethodne.