Sponzorstva

Od Olimpijskih igara u Tokiju 1964, SEIKO je sa ponosom pomogao međunarodni sport sa svjetski vodećim mjernim tehnologijama i uslugama. Danas, Seiko podržava širok spektar sportova, od atletike (IAAF) pa sve do jedrenja (49er i 29erXX udruženje). Bez obzira na sport Seikova  tradicija uspješnosti u službi sporta se nastavlja.

IAAF

Godine 1985, udruga IAAF  je pozvala Seiko da bude njen partner mjerenja vremena za sva svoja glavna međunarodna atletska prvenstva . Seiko je osigurao sisteme za mjerenje vremena i osoblje za 10 Svjetskih prvenstava, 5  prvenstava u dvorani  i mnoge druge međunarodne klase događaja. Na velikim prvenstvima, Seiko tim će se sastojati od preko 40 kvalificiranih inženjera za mjerenje vremena.

PADI

Seiko i PADI (Professional Association of Diving Instructors) dijele istu strast u pružanju sigurnosti i užitka prilikom ronjenja kao i zaštiti morskog okoliša te su tako stvorili suradnju. Seiko ponosno objavljuje svoju podršku PADI organizacijii, a posebno Project AWARE ™, globalnom pokretu ronioca koji pomažu u zaštiti oceana.

Icaré 2

ICARE 2 , je solarna jedrilica koju je razvio “Institut fur Flugzeugbau” na Sveučilištu u Stuttgartu u Nemačkoj . ICARE 2 je jedna od najnaprednijih svjetskih jedrilica . Kao dio svog programa ” čiste energije “, Seiko sponzorira ICARE 2 rekordne letove od 2010. godine.